Tietoja 27.8 Helsingissä järjestettävästä koulutuspäivästä

Syksyn koulutukset ovat startanneet ja myös Helsingin koulutuspäivä lähestyy. Helsingin koulutus järjestetään Helsingin Diakonissalaitoksen tiloissa osoitteessa Alppikatu 2, 00530 Helsinki. Koulutustila sijaitsee 5. rapussa, josta sisään tullessa yhdet portaat alaspäin ja lasiovesta (ovi P1) sisään. Alla kuva, johon rappu 5 on merkitty.

Koulutuspäivien ohjelman löydät alta. Huomioithan, että ohjelmaan merkittyjen taukojen ajankohdat voivat poiketa hieman ohjelmassa ilmoitetuista.

Huom. Jos et pystykään osallistumaan koulutuspäivään, peruthan osallistumisesi sähköpostitse Lilian Helkkolalle (etunimi.sukunimi@uef.fi). Näin voimme tarjota koulutuspaikan mahdollisille varasijoilla oleville henkilöille. Ilmoitathan myös etukäteen, jos et voi olla paikalla koko päivää tai tiedät saapuvasi myöhässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s