Tietoja kevään koulutuspäivistä

Kevään KEHUVA-koulutuspäivät ovat herättäneet suuresti kiinnostusta ja lähes kaikki koulutuspäivät ovat jo täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kuitenkin edelleen tiedustella sähköpostitse Lilian Helkkolalta (etunimi.sukunimi@uef.fi).

Koulutuspäivien ohjelman löydät alta. Huomioithan, että ohjelmaan merkittyjen taukojen ajankohdat voivat poiketa hieman ohjelmassa ilmoitetuista.

Kaikille kevään 2019 koulutuspäiviin ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse lisätietoja koulutuspäivistä. Osalla viesti on valitettavasti ohjautunut roskapostikansioon tai se ei ole muutoin tavoittanut vastaanottajaansa. Jos et ole saanut sähköpostitse lisätietoja koulutuspäivästä, johon olet ilmoittautunut, alta löydät koulutuspäiväkohtaisesti sähköpostiviestin sisältämät tiedot .

Huom. Jos et pystykään osallistumaan koulutuspäivään, peruthan osallistumisesi sähköpostitse Lilian Helkkolalle (etunimi.sukunimi@uef.fi). Näin voimme tarjota koulutuspaikan mahdollisille varasijoilla oleville henkilöille. Ilmoitathan myös etukäteen, jos et voi olla paikalla koko päivää tai tiedät saapuvasi myöhässä.

Pe 17.5 ja Ma 27.5 Helsingissä järjestettävät koulutuspäivät

Koulutuspäivä järjestetään Helsingin Diakonissalaitoksen tiloissa osoitteessa Alppikatu 2, 00530 Helsinki. Koulutustila on auditorio (rappu 5), joka löytyy Alppikadun korttelista sisäpihalta. Alla kuva, johon rappu 5 on merkitty.

Varaathan mukaan lämmintä vaatetta, sillä auditorio, jossa koulutus pidetään, voi olla viileä.

Kartta Alppikadun korttelista, johon on merkitty rappu 5, jossa sijaitsee KEHUVA-koulutustilana toimiva auditorio.

Ke 22.5 Kuopiossa järjestettävä koulutuspäivä

Koulutuspäivä järjestetään Itä-Suomen yliopiston tiloissa osoitteessa Yliopistonranta 1 C, 70210 Kuopio.

1C on Canthia-rakennus. Sisään D-rapusta, joka on rakennuksen oikeassa laidassa. Tuulikaapista yhdet portaat ylös, niin saavut 5.kerrokseen. Seminaarisali (C)A500 on lasiovien takana vasemmalla.

Canthia-rakennuksen sijainti kampuksella löytyy kampuskartasta.

Ti 11.6 Turussa järjestettävä koulutuspäivä

Koulutuspäivä järjestetään Turun Vamoksen tiloissa osoitteessa yliopistonkatu 25 A, 4 krs. Alaovi sijaitsee kävelykadulla Yliopiston Apteekin vieressä, H&M-vaateliikettä vastapäätä. Alaovella on ovisummeri, josta nuolta painamalla löytyy Vamos Turku. Vaihtoehtoisesti voi painaa 19 ja tämän jälkeen ovikelloa. Kun summerista kuuluu ääni, oven voi työntää auki (ovi avautuu sisäänpäin). Vamos sijaitsee 4. kerroksessa, jonne pääsee joko portaita tai hissillä. Ovessa lukee Vamos. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s