KEHUVA + SomeBody® = Ruokamoduuli

KEHUVA- ja SomeBody-tiimien yhteistyö saa jatkoa: Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt SomeBody® menetelmäksi kuntien hyvinvointityöhön -hankkeelle rahoitusta vuosille 2018–2020. Itä-Suomen yliopisto on yksi hankkeen osatoteuttajista, jonka vastuualueena on yhdessä SomeBody-tiimin kanssa kehittää SomeBody-ruokamoduuli.

SomeBodyn ruokamoduulin tarkoituksena on tarjota ruokaan ja syömiseen liittyviä lähestymistapoja ja menetelmiä käytettäväksi osana SomeBody-ryhmätoimintaa. Käytettävät menetelmät kehitetään KEHUVA-hankkeen kokemusten pohjalta. Käsiteltävät teemat voidaan valita ryhmän tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta erilaisiin toimintaympäristöihin sopiviksi. Lue lisää Ruokamoduulista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s